Fabrique – pub…Split…

Nova butiga o’bibita i spize u Splitu. U palači Dešković na dno Rive pokraj naše Prokurative i kultnog otela Bellevue je ima par dan otvoren vrhunsko dizajnirani pub Fabrique. Sa ovin pub-0m je Split dobija još jedno priko lipo misto di se more čagod lipega klopat i guštat u izboru krasnih točenih piva.

IMG_4039

Proša san cili svit i bija u puno butiga ali Fabrique se more smistit u mnoge razvikane metropole ovega svita. Prvo ča mi je upalo u oko su monture kamarijera ma eto finalmente da se niko sitija da se kamarijari od glave do pete vrlo šesno obuču ma čak su in svima i tenisice iste,…bravo.

IMG_4038

Vanka je sasvin solidna teraca jedino ča meni osobno bode oći su parkirani auti ali to je jedna druga Spliska štorija.

IMG_4042

Splitska obala malo pomalo dobija jednu gastro šetnicu. Od Sustipana priko Zapadne obale pa Matejuške, Šperuna, Rive, Prokurativa, Geta pa do Bača, Firula i Zente se more na puno mista guštat i kvalitetno sprovest. Ovo je tek početak gastro razvitka Splita na još više mista se planiraju novi restorani oteli i betule. Ali nan falidu tipične Dalmatinske betule, ma sva srića da se uskoro očekuje otvorenje i Konobe u Sinovčića kali odma iza Fabrique ali o temu ču pisat ka sve bude na svome mistu.

IMG_4021 IMG_4021-001 IMG_4022 IMG_4028 IMG_4031

Jedina ča bi u Splitu tribalo a to je da se napravi određena kategorizacija po vrstama gasto ponude svih tih butiga jerbo konzument koji put nima pojma di je uča i ča se more pojist. Nadam se če se par kolega blogera i gastro kritičara sa menon složit i dogovorit pa da bar mi napravimo ajmo reč jednu vrstu užance po kojoj bi se gosti a i ugostiteji mogli ravnat.

IMG_4026 IMG_4030-001 IMG_4034 IMG_4046 IMG_4048 IMG_4050 IMG_4053 IMG_4055 IMG_4057

Mi smo guštali Ona je vazela burger a ja san klopa ribicu u košuji sa friton bilo je ukusno i šesno posluženo. Posluga je uigrana i pari ka da je butiga već dugo vrimena otvorena. A bome san vidija i par poznati Spliski faca eto nadam se da če te face nastavit dolazit po Spliskin oštarijma ugostitejima tribaju taki da ostave šolde u našem Gradu. Nije sve u fureštima.

IMG_4044

Fabriqe želin puno šušura i dobar promet.

IMG_4062 IMG_4068

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: