Mašograd…sva lipota Dalmacije…

čevepi 084 hedo hram nedija 050

Ako se mene pita onda bi se cila strategija okolo turizma tribala minjat. Aj dobro za velike gradove sa puno povjesnih i šušurni događanja ma to mogu razumit ali za mala mista taka monokultura poslovanja ka ča je turizam je dugoročno ubitačna…od čovika pravi imbecile koji samo liti lavuraju i to zahvaljujuči ocu, didi, materi i babi a mlađariju to ne interesira ionako još uvik čučaju materinu sisu i čekaju da se ništo dogodi a ja in mogu reč da se ništa posebnega ne more dogodit.

hedo hram nedija 051 hedo hram nedija 055 IMG_3479 IMG_3482 IMG_3485 IMG_3488 IMG_3489 IMG_3514

 

Raznolikost života i rada je največa blagodat jednega malega mista a u toj raznolikosti je misto i turizmu. Bija san u Trogiru i Omišu prije par dana jebote pa to je za nevirovat kako je tamo liti a ka bi čovit tija čagod poist usri zime nima u Trogiru njianci jedne otvorene betule, ma jebeš tako društvo.

 

IMG_3517 IMG_3522 IMG_3524 IMG_9018 sokolana 002 sokolana 005

 

Za Kaštela je sva srića da su na vlasti nakon rata došli papani tako da je bar ča se tiće turizma stvorena sredina di su furešti samo mali dil mista a to i je kvaliteta. Vidit čemo kako če se to razvijat ma vidija san svita ali svudi di je monokultura tu nima života zato Kaštelani budimo sritni da je ovod ovako kako je. Nemojmo se zalečivat sa ciframa ovoliko oli onoliko ijada noćenja ajmo pamet u glavu i nastojat da se sve to limitira ali prvo triba Grad stvorit optimalne uvjet ugodnega živjenja  za domači  svit a furešti nek od tega usput profitiraju.

 

 

 

tučak 004 zalaz sunca hedo hram 008 zalaz sunca hedo hram 016 zalaz sunca hedo hram 026 zalaz sunca hedo hram 047-001 zalaz sunca hedo hram 048-001 zalaz sunca hedo hram 052

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: