Teatrino…šesna zalogajnica u centru Splita…

IMG_1239 IMG_1240

Eto su i furešti napustili Split, ajde nisu svi, nađe se još dikod koja grupa Kineza i Japanaca koji lutaju i guštaju po gradu.

Puno je butiga od spize zatvoreno i to je ono ča je katastrofa za turističke gradove, po meni bi tribalo extra oporezivat one butige koje na kraj lita zatvote vrata a one koji ostanu otvoreni nagradit sa poreznin oli kakvin drugin olakšicama. Butigu samo zatvorit ka je kolektivni odmor a u zimsko vrime lavuravat sa minimalnin kapaciteton i pravit akcije ma jema puno ideja kako se more doč do gosta.

E sad zamislite ovo, vrime je obida Ona i ja smo napravili điradu po gradu i jebote ne moremo deboto nidi čagod pojist.     Tili bi onako za pristojnu cinu čagod zalogajit i da van pravo kažen nije baš lako nač zalogajnicu di se more u miru čagod poist.

Sva srića da je ova butiga o’spize Teatrino otvorena. Zalogajnica je na južnoj bandi o’Spliskega teatra i sičan se da je ovod ka san bija mlaji vozija autobus Prometa a sa je ovod pjašačka zona. Butiga je šesna, ukusno uređena di lavuraju dvi gospoje koje jemaju jednostavan i nenametjiv pristup prima gostima, kako i triba. Mi smo guštali Ona je vazela tepli sengvić sa piletinon i verduron a ja san poija rižot o’teletine i nisan ga odavna jia i lipo mi je lega, samo je ščeta da nismo popili malo vina…ah, tribalo je još vozit tonobil ali je štrukani sok od aranče bija solidna zamjena. Ovaki butiga o’spize bi tribalo bit još više.

Ovod čemo se sigurno vratit jopet, ma zaslužili su.

IMG_1241 IMG_1243 IMG_1247 IMG_1248 IMG_1250 IMG_1251 IMG_1256 IMG_1259 IMG_1205

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: