sva lipota dalmacije je ovod…

Gleda san prognozu vrimena i pročita da če bit kišurina cili cilcati dan ali ka smo se probudili osvane tako lipi dan da ne more bit lipši…ma odma smo reagirali vazeli smo našu makinju i vožnja pravac Nehaj…tu počima nedijna đirada, guštali smo điravat  sve do Lukšića, koji su to bili gušti, ma nima problema sa autima, dikod koja mater vozi dite u kolicima, ponšjunati sidu na šentadama oli kibiciraju u đardinu di se igra na briškulu a vrime je bilo samo tako, puno lipi oblaci a nebo plavo ka da ga je niko pitura.  Ma di kod se pogleda lipota je da ne more bit lipše…zastali smo kod otela Palace di san početkon 70 ti godin radija a ona fotka one vile sa mansardon na šufitu e tu je moja zakonita ’71 godina bila ka gost a ja san lavura u noveme Palace-u koji je bija jedno deset metri istočnije, njega su bidnega sravnali sa zemjon…ostatak štorije je povjest,    

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

a mi evo smo deboto 41 godinu u braku…lipo je proć ovod i vidit da se nije puno tega prominilo a u temu i je šarm Kaštela.  Nadajmo se da če se Kaštela samo malo dricat i nek ostane oaza mirnega okruženja i života koji gre u prvu brzinu, pijano…pijanisima…evo van fotke pa guštajte nama je bilo lipo…kavica je ka i obično popivena isprid našega kafića Stara kuća u Kaštel Starome.

2 komentara Za “sva lipota dalmacije je ovod…”

  1. Lipe fotke, bas san se zazelija prosetat uzmore, popit kavicu i da mi dan prodje u prvoj brzini…..!! Aj gustajte bar vi kad ne mogu ja! Budji!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: