košpice od grozje u maslinovu uju…

Evo san košpice prije pravjenja đema odvojia i dobro ispešta…sve san meka u jednu caklenku i zalija sa maslinovin ujen…to uje ču duperavat u kužini za diping oli za dekorativno nakapanje spize…uje od košpica je druga štorija to je cili proces i to uje more izdržat visoke temperature i puno se u gastronomiji duperaje…ali more i ovako, aromatiziranjen maslinovega uja…

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: